Motion - Support Question 2012x 11x 27x 150117

libjpeg problem

Question

I have network camera DLink DCS-932L and when starting 'motion' I have problems with libjpeg ... pls check below What is wrong ?

http://192.168.0.20/VIDEO.CGI in Chrome browser gives me a correct video
sudo motion -n
[0] Processing thread 0 - config file /etc/motion/motion.conf
[0] Motion 3.2.12 Started
[0] ffmpeg LIBAVCODEC_BUILD 3482368 LIBAVFORMAT_BUILD 3478784
[0] Thread 1 is from /etc/motion/motion.conf
[1] Thread 1 started
[0] motion-httpd/3.2.12 running, accepting connections
[0] motion-httpd: waiting for data on port TCP 8080
[1] libjpeg decompression failure on first frame - giving up!
[1] Could not fetch initial image from camera
[1] Motion continues using width and height from config file(s)
[1] Resizing pre_capture buffer to 1 items
[1] Started stream webcam server in port 8081
[1] Retrying until successful connection with camera
[1] libjpeg decompression failure on first frame - giving up!
[1] Retrying until successful connection with camera
[1] libjpeg decompression failure on first frame - giving up!

Environment

Motion version: 3.2.12
ffmpeg version: 7:0.11.1
Libraries: ffmpeg, mysql, postgresql
Server OS: LMDE 3.2.0-3-amd64
-- RaivoKask - 27 Nov 2012

Answer

Topic revision: r1 - 27 Nov 2012, RaivoKask
Copyright © 1999-2017 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Please do not email Kenneth for support questions (read why). Use the Support Requests page or join the Mailing List.
This website only use harmless session cookies. See Cookie Policy for details. By using this website you accept the use of these cookies.