Motion - Bug Report 2010x 11x 13x 050521

BUG: motion ignores framerate and minimum_frame_time settings in Debian

I cannot report off the actual system I am running it as it has no mail connectivityon so please ignore the powermac bits.

It is a 533MHz fanless Via C3 with debian default 2.6.26-2-486 kernel and a Logitech, Inc. QuickCam Pro 4000. The system is seriously underpowered so I would like to reduce the framerate setting.

I have tried tweaking framerate and minimum_frame_time

I have "framerate 2" and "minimum_frame_time 2" in the config time

The camera still streams at max framerate (around 30fps), the sysload is around 50% and motion records up to 7-8 frames per second when motion is detected.

More info: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=602705


Environment

Motion version: 3.2.9
ffmpeg version: 0.svn20080206-18+lenny1
Shared libraries: ffmpeg, mysql, postgresql
Server OS: Debian Lenny Linux 2.6.32-bpo.5-powerpc
-- JuanAnguloMoreno - 13 Nov 2010

Follow up

Fix record

BugReportForm edit

TopicTitle motion ignores framerate and minimum_frame_time settings in Debian
BugStatus New
AssignedBugTo
SubmittedBy WikiGuest
Topic revision: r1 - 13 Nov 2010, JuanAnguloMoreno
Copyright © 1999-2017 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Please do not email Kenneth for support questions (read why). Use the Support Requests page or join the Mailing List.
This website only use harmless session cookies. See Cookie Policy for details. By using this website you accept the use of these cookies.