Motion - Bug Report 2015x 03x 17x 181334

BUG: Threads dying randomly, just like BugReport2006x04x07x164654

After a while, some threads die.

Actually, I still can access the web server of the cameras and see their picture, just motion lost the connection. Re-starting motion helps, but only for a short while (few minutes).

 tail -f /var/log/messages
Mar 17 18:54:20 video-garage motion: [8] Resizing pre_capture buffer to 1 items
Mar 17 18:54:20 video-garage motion: [8] Resizing pre_capture buffer to 8 items
Mar 17 18:54:20 video-garage motion: [5] Resizing pre_capture buffer to 1 items
Mar 17 18:54:20 video-garage motion: [5] Resizing pre_capture buffer to 8 items
Mar 17 18:54:21 video-garage motion: [6] Resizing pre_capture buffer to 1 items
Mar 17 18:54:21 video-garage motion: [6] Resizing pre_capture buffer to 8 items
Mar 17 18:54:21 video-garage motion: [3] Resizing pre_capture buffer to 1 items
Mar 17 18:54:21 video-garage motion: [3] Resizing pre_capture buffer to 8 items
Mar 17 18:54:23 video-garage motion: [2] Resizing pre_capture buffer to 1 items
Mar 17 18:54:23 video-garage motion: [2] Resizing pre_capture buffer to 8 items
Mar 17 18:56:53 video-garage motion: [4] netcam camera handler: finish set, exiting
Mar 17 19:05:55 video-garage motion: [8] netcam camera handler: finish set, exiting

Environment

Motion version: 3.2.12
ffmpeg version:  
Shared libraries:  
Server OS: Ubuntu 14.04.2 LTS
-- HolgerJakobs - 17 Mar 2015

Follow up

Fix record

Topic revision: r1 - 17 Mar 2015, HolgerJakobs
Copyright © 1999-2017 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Please do not email Kenneth for support questions (read why). Use the Support Requests page or join the Mailing List.
This website only use harmless session cookies. See Cookie Policy for details. By using this website you accept the use of these cookies.