Open2300 - Support Question 2008x 04x 08x 031133

"Could not reset" error message 2

Question

Hello, I am trying to get this software to work on my XP machine.

I have: Open OS 1.10 Win XP Pro - SP2 La Crosse 2300 - connected via Com1

When I run any of the Open2003 tools, they all work once. i.e. if I run: log2300 log.txt conf.txt

I get output all ok in my Text file. As this: 20080408132305 2008-Apr-08 13:23:05 23.0 20.4 15.8 65 75 2.4 202.5 SSW 19.3 0.00 46.62 897.68 1018.900 Rising Sunny

But then, when I run it a second time, I either get nothing, or depending on the Open2003 tool I might get - "Could not reset".

I have run a Com Port Sniffer, and have gotten this if it helps? This is the output of that. It just continues like that.

'>> COM1 13:24:58.669 00 .
<< COM1 13:24:59.009 06 . >> COM1 13:24:59.029 00 .
<< COM1 13:24:59.370 06 . >> COM1 13:24:59.390 00 .
<< COM1 13:24:59.751 06 . >> COM1 13:24:59.811 00 .
<< COM1 13:25:00.211 06 . >> COM1 13:25:00.251 00 .
<< COM1 13:25:00.632 06 . >> COM1 13:25:00.682 00 .
<< COM1 13:25:01.042 06 . >> COM1 13:25:01.112 00 .
<< COM1 13:25:01.493 06 . >> COM1 13:25:01.513 00 .
>> COM1 13:25:01.884 00 .
<< COM1 13:25:01.884 06 . << COM1 13:25:02.274 06 . >> COM1 13:25:02.334 00 .
<< COM1 13:25:02.715 06 . >> COM1 13:25:02.795 00 .
<< COM1 13:25:03.175 06 . >> COM1 13:25:03.246 00 .
<< COM1 13:25:03.646 06 . >> COM1 13:25:03.696 00 .
<< COM1 13:25:04.107 06 . >> COM1 13:25:04.127 00 .
<< COM1 13:25:04.527 06 . >> COM1 13:25:04.547 00 .

To get it to work once again, I have to reboot.

Anyone able to help?

THanks Greg

Environment

Open2300 version: 1.10
Libraries:  
Server OS: Win XP

-- GregGreg - 08 Apr 2008

Answer

Topic revision: r1 - 08 Apr 2008, GregGreg
Copyright © 1999-2018 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
This website only use harmless session cookies. See Cookie Policy for details. By using this website you accept the use of these cookies.